Nedräkning...

Nattens arbetspass är mitt näst sista nattpass, om allt går enligt schemat! Om gårdagens nattpass bjöd på osedvanligt mycket jobb (fram till midnatt nästan) så har detta pass börjat i det motsattas tecken. Lugn och stillhet. Nåja, jag har med mig ett par filmer som tidsdödare ifall det inte finns något på de tv-kanaler som finns här. Igår såg jag en härlig roadmovie som jag varmt rekommenderar, nämligen "Wild Hogs"! Bra skådisar, rolig handling om ett gäng medelålders dudes och en jäääkla massa bra musik! Perfekt timing dessutom nu när jag och ett par kompisar håller på och arrar ihop sommarens resa till Sweden Rock Festival... Blir det Wild Hogs 2?!

image96

Rock on?

Har efter många, många års längtan äntligen införskaffat min drömbas! Nja, nästan iaf... Vanliga knegare som jag får hålla oss med Squire istället för Fender, Epiphone istället för Gibson och så. Eller som nu Eagle istället för RICKENBACKER!! :-) Rockbasarnas rockbas! Som min vapendragare JCG menar: Lemmy i Motörhead, Steve Priest i Sweet och Metallicas avlidne basist Cliff Burton kan ju inte ha fel.... Den gamla basen var hur cool som helst men helt galet balanserad, framtung som 17! Jag fick ett bra inbytespris för den (med tanke på vad jag gav för den) och min multieffektbox så det blev inte mycket som behövdes cashas upp. Multiboxen åkte med för jag vet exakt vad jag vill ha och behöver inte en komplicerad högteknologisk maskin som är bra på det mesta men inte bäst på nåt. (Som en druid i WoW... Hehe!)
Nu ska testas fram en basdistpedal som "smutsar" till soundet vid behov men som inte tappar de låga tonerna på kuppen! Något som verkar vara omöjligt, sett till de två muliteffektboxar jag haft iaf. Dessutom något som kan svaja till det. Baschorus, flanger eller rent av en auto-wahwah? Vi får se, det ska som sagt testas runt nu. Dessutom kanske nya basen behöver nya mickar.
Mitt gamla band har tappat ännu en trummis(!) och står också lite stilla just nu. Vi ska lattja lite kommande torsdag, förutsättningslöst givetvis. Det är ingen reunion på gång, jag vill fortfarande lira annan musik än den de kör. Jag har fått kontakt med två killar som söker en basist, de kör eget materiel- rock! Vi får se vad det leder till... Jag har haft en hel drös med kontakter med andra band men de flesta band kör antingen hårdrock, indie eller covers! Var är alla ROCKBAND!? Well, om jag kan jamma lite nya idéer som jag har med gamla bandet (med deras nuvarande basist på trummor) så rostar man ju inte ihop iaf... To be continued! Rock on, folks! 

image95
Nya yxan! Hur mycket rock är inte den!? Man blir inspirerad bara av att se den!!

Mer hockey....

Var bara tvungen att få visa ett klipp från hammarbyhockey.se som beskriver deras egna situation i mörkret:
 
"Bajen fattigast, fulast och fragilast
Att Hammarby har det pyrt med stålarna är välkänt. Men det är långt ifrån det enda eländiga som drabbat laget.
För när olyckan kommer så kommer han garanterat inte ensam. I vår statistiska genomgång så har vi upptäckt att Hammarby inte bara är fattigast, laget använder överlägset flest spelare i allsvenskan. Detta främst på grund av alla skador på nyckelspelare.
Och inte nog med det. Bajen spenderar mest tid i utvisningslaget av alla lag. Och för att göra det ännu roligare: motståndarlagen får änglavingar när de möter Hammarby, åtminstone om man jämför lagens utvisningsminuter i alla andra matcher och när man möter Bajen.
Kort sagt: Hammarby är fattigast, fulast och fragilast.
Och sist."

Hockey ikväll, någon? :-)

Vad säger man?

Bajen hockey drar åt svångremmen till max och flyttar matcher från Hovet till... (Klippt från bamsingarna.se)

Nästa hemmamatch
Hammarby - Västerås
onsdag 9 januari Älta Ishall

I och med flytten till Älta ishall kan biljettpriset sänkas till 100 kr
(jämfört med 150 kr på Hovet)
och medlemspriset är satt till 60 kr (jämfört med 100 kr på Hovet).
Barn och ungdom under 15 år betalar 50 kr.
Arbete pågår med att ordna direktbussar till Älta ishall från Gullmarsplan.
Mer information om detta och vilka matcher som flyttas från Hovet kommer
snart på hammarby hockey

Man når ishallen med bil. Parkeringsplats finns i anslutning till ishallen.
eller buss 401 från Slussen, hållplats Stavsborgsskolan
eller buss 801 från Gullmarsplan

RSS 2.0