Håhåjaja...

Brackorna fortsätter oblygt sina elitist-attacker på de svaga i samhället. Nu kan du inte vara sjukskriven längre än ett år! Även om du är sjuk. Logik? Vet ej.
Som vanligt förutsätter de att pöbeln myglar och nu ska det sättas stopp för det. Att det kan ta flera år att komma tillbaka till sitt jobb från en psykisk krasch eller en svår olycka verkar inte bekomma de fina herrarna och damerna. Hjonen ska jobba för sitt bröd! Återigen får man den här kalla duschen av cynism och förakt för de svaga rakt i ansiktet... Tänk att de verkar inte vilja sitta längre än en mandatperiod! Än en gång kommer de åka ut med dunder och brak vid nästa val. Förhoppningsvis innan... (Sossarna är ju själva större än alla borgerliga partier tillsammans. Undrar varför? Not!)
Mer rehab-tokerier från borgaräcklen: Du har bara tre månader på dig att komma tillbaka till ditt arbete annars är det ajöss! Jag har varit skyddsombud och fackombud i ett par år och har bl a hjälpt en ung tjej som fått en whiplash-skada att komma tillbaka till sitt jobb. Vi höll på längre, mycket längre än tre månader! Nu är hon tillbaka på sin arbetsplats som hårt arbetande i en arbetsledande roll. Det hade hon kunnat glömma om elitbrackorna suttit vid makten då. Tragiskt att tänka på hur många liknande fall nu som kommer gå åt skogen pga att man ska forcera tillbaka halvläkta människor och arbetsgivarna ska slippa ta sitt rehabansvar. Money talks, bullshit walks... Nyval snart, någon?

Kommentarer
Postat av: JCG

...& så blir det en ny runda av samma gamla skit: sossepacket kommer tillbaka, & folk tänker "kan ju inte bli värre än vad borgarna ställt till med". Sen får arroganta sossar sakta men säkert köra landet i botten, folk ruttnar & röstar fram högerspökena, & DE bränner sista resterna av det som finns kvar... & så röstar folk på sossarna igen. Folk är blåsta & history repeats itself. Over & over again.

2007-09-20 @ 12:17:22
URL: http://www.nogg.se/jcg
Postat av: Tommy

Finns ingen förnyelse i politiken. Samma cykler om och om igen, precis som du säger... Klappjakten på de utsatta som inte passar in i nuvarande elitmakthavarnas mönster bara måste få ett slut och enda sättet är... Japp, regeringsbyte. Lägg ner blockpolitiken och låt röstarna bestämma ETT parti som får bestämma i lugn och ro. Först då kan det bli en ÄKTA politisk linje! Inget jävla kohandlande och kompromissande hit och dit. Folk kallar det för sossepolitik när det egentligen är en enda röra av dealar och halvpolitik... Ge dom eget mandat och låt den verkliga sossepolitiken komma fram istället. Ingen vet ju vad det är idag! Först då kan man säga bu eller bä.

2007-09-20 @ 16:19:50
URL: http://watchkeeper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0