Money talks....

Klippt från Aftonbladet.se :
"Daniel Tjärnqvist väljer att rata Djurgården.

Han kan inte av ekonomiska skäl inte spela i Sverige.

- Jag måste vara ur landet innan den 25 oktober. Annars blir jag skatteskriven i Sverige. Nu blir det Ryssland eller Salzburg för min del, säger Tjärnqvist."

När man läser de här artiklarna om idrottare som inte bor i Sverige pga ekonomiska(skattesmitar-) skäl undrar man hur det är när de blir skadade? De kommer väl inte till Sverige och tar del av den svenska sjukvården då? Landslagsläkare, svenska sjukhus mm betalas väl av svenska skattepengar? Hur rimmar det om de inte vill betala sin del av kakan men ändå vill bita i den?! De betalar väl för sig om de utnyttjar vår skattefinansierade sjukvård?!
Om inte: Ta ifrån dom passet när de lämnar landet!


Kommentarer
Postat av: JCG

Vilken patetisk j-vel. Lika patetisk som bortskämda fjollspelare som kvider över att de vill utomlands för att få mer betalt - när de redan nu har en f*cking månadslön som räcker till ny bil, ny dator & utlandsresaa - var tredje vecka.

Hang 'em high.

2007-10-15 @ 17:44:47
URL: http://www.nogg.se/jcg
Postat av: MP

Hmm. Vill "mycke" ha mer? Känns igen lite från politikerhåll. Ska VI som inget har pröjsa för dom oxå om det råkar skita sej i deras tillvaro, å DOM é tvungna att pröjsa en 200:ing i luckan på akutmottagningen?? "-Jammen ja é berömd." Saker å
ting é en smula fuckade tycker jag. Han é nog tebax om nå´t år när blåslipsarna har fimpat förmögenhetsskatten. Då får mycke ÄNNU mer.

2007-10-16 @ 02:52:53
Postat av: Tommy

Han kommer säkert tillbaks då. Fast då heter det väl att "klubbkänslan" och "Djurgårdshjärtat" fick honom att komma hem....

2007-10-16 @ 13:37:33
URL: http://watchkeeper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0