Nattfunderingar...

Sitter här på ett av mina eviga nattpass. (Fram till sista januari i alla fall...) Kan inte släppa det som Reinfeldt sa när det stormade som värst kring senaste (inte sista, lovar...) skandalen när hans närmaste medarbetare var på fyllan trots viktig jour och beredskap: Det är ok att ta sig ett par glas även under jour. Gäller det även oss som sitter i jour och beredskap i Försvaret? Brandkåren? Polisen? You get the point, antar jag. Troligen inte och det är nog ingen som vill det heller. Skrämmande uttalande från en statsminister eller ett dåligt försök till att förringa en pinsam men allvarlig situation? Tur att vi inte är en kärnvapenmakt eller så utan bara ett litet hillbilly-land på gränsen till Nordpolen....

Läste att alla olika krig i Afrika kostar lika mycket som allt bidrag som går dit. Stämmer det är det ju helt sanslöst! Hundratals miljarder varje år som borde leda till utveckling av regionen men som bara rinner ut på andra sidan och ger upphov till mer kostnader och framför allt lidande! Dags att ställa lite krav på motprestationer snart? Typ sluta slåss!! Känslan man har nu är ju att de inte behöver lägga sina resurser på mat och utveckling utan kan kriga på för omvärlden ingriper vid ev svält.... Situationerna är säkert tusen gånger mer komplicerade än så men ändå. Känns fel. Resurserna borde gå till bättre saker.

Nu har de äntligen börjat gräva och röja där de ska bygga vårat nya hus! Huset där vår nya lägenhet ska ingå i, kanske man ska säga... På tiden! Vi ska ju flytta in om drygt ett år. Måste man gå dit och coacha byggarna lite?

Det verkar bli en lugn och stilla natt. Inte ens knäppisarna är vakna. Tur att jag tog med ett gäng b-/c-skräckisar! Min nya fetisch.... Keffa skräckfilmer där uselheten är den stora behållningen. Stor underhållning ju! Hemligheten med att hitta dom är att köpa sk Halloween-pack och liknande med oftast runt tio dvd-filmer till priset av runt hundringen. De brukar innehålla en eller två lite kändare filmer vilket gör att de andra åtta, nio är av den mindre ädlare sorten. Det är dom man ska fokusera på!

image84
The good stuff!! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0