Årets bajen...

Fotboll, alltså. De är ju med i så jäkla många sporter nu...

Årets...
- Mest saknade: Kingson! När han hoppade in i målet de första elva matcherna som nödlösning var bajen med i guldracet på allvar. När han försvann var de nästan inblandade i bottenstriden...

- Största överraskning: Chanko! "Hyfsad" vikarie för Mikkel Jensen som defensiv mittfältare, eller?! Vem anade det? Sveriges snabbaste och mest tekniska defensiva mitt? Fattar inte varför Daniel Andersson blir uttagen till landslaget gång på gång men aldrig Chanko!! Tjänstefel!

- Besvikelse: Charlie Davies, tyvärr. Hypad och uppskriven som målskytt innan säsongen men visade sig vara totalt oskolad i taktisk fotboll. I college-ligan i USA räckte ren talang och snabbhet till landslaget men i allsvenskan räckte det till bänken... Tränarn Gustavsson har hårdgnuggat Davies och hattricket i allra sista matchen kanske är frukten av det? Man får ju hoppas.

- Stabilaste: Sleyman! Förr om åren en säkerhetsrisk som ytterback men numera stenhård mittbacksgeneral!

- Olyckligaste: Hellström! Hu, vad jag lider med honom... Äntligen tillbaka i bajen igen efter succé i Assyriska men skadad direkt (hej, Kingson!) sen frisk men lite osis i första matcherna och totalsågad i media och sen skadad igen... Nu borta kanske hela nästa säsong också och bajen letar målis igen. Är det något voodoo-trick eller så på honom och bajen??

Synd att muppar som har kastat in saker på plan har sett till att bajen har fått så feta böter så de kanske inte har råd att värva en så bra målis som de ville ha.... Retards! Eller för att citera min vän JCG: misslyckade aborter!

Hoppas de hittar ett par nya roliga fynd i ungdoms och talanglaget till nästa säsong! Can't wait!!!

image87
Chanko hyllas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0