Trummis sökes. Igen... Och igen!

Det verkar ligga en förbannelse över vårat band! Inte nog med att vi söker en sologitarrist sedan länge, så tappar vi nu vår trummis till ett annat band! Elände med tanke på skivinspelning och kommande livespelningar! (Fler inbokningar är på gång.) Vår gamla trummis som hoppade av förra året har dock visat stort intresse för få att komma tillbaka och har så gjort sen januari. Nu blev det som han ville och igår blev han eld och lågor när han fick beskedet att han var med i bandet igen. Idag skulle vi genrepa inför spelningen nästa vecka med vår nygamla trummis hela eftermiddagen och kvällen och i helgen skulle vi åka och spela in med killen. Döm vår förvåning när han ringer i förmiddags och talar om att han ångrat sig och inte vill vara med ändå! Vad fan är detta?! Först tjata ett halvår och sen skita i det ändå när det blir som han vill!!
Vi åkte och repade med en kompis till bandet bakom trummorna som kunde tänka sig hjälpa till med skivinspelningen men inte giget nästa vecka eller vara kvar i bandet. Det lät ok när vi spelade men kändes surt ändå, vi vill ju ha en ersättare fullt ut... Nu försöker vi få senaste ordinarie trummisen att spela på giget som en avslutning men det utböts en del bittra och hårda ord när bandbytet blev känt så det ser mörkt ut....
Nu jagar vi trummis för fulla muggar. Igen. Någon där ute som känner sig sugen att testa? 
Vi finns på www.myspace.com/jernrot 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Men, vad tråkigt! Dålig stil av den nygamla trummisen tycker jag.

2007-05-17 @ 22:31:43
URL: http://khalypso.blogg.se
Postat av: JCG

Verkar bli en ofrivillig gimmick för er att det alltid är nya nyllen som piskar skinn? Anyway, dags att annonsera seriöst efter lika seriös trummis? Jag menar, Gene & Paul hittade P. Criss så, genom annons i lokalblaskan, typ. (Historia: Ace var bara en av MÅNGA som provspelade. Knallade in med de berömda omaka skorna men avbröt dessutom nissen som lirade just då. Pluggade ur honom rakt av & tyckte "nu är det min tur". Den attityden tilltalade väl bandet, särskilt gamle street kid-Peter. Galghumorn i det hela är att den urkopplade killen hette Bob Kulick... som okreddad lagt på gitarr många ggr senare när Ace varit lost in space. Såja, nu är jag klar, ursäkta urspårningen.)

:-)

2007-05-18 @ 03:58:37
URL: http://www.nogg.se/jcg
Postat av: Tommy

Så är det. Nu söker vi på annonser på nätet! Vi går på vad de vill spela och om de kör med dubbelpedaler eller ej. Åldern kikar vi också på numera... Vi har ett par intressanta alternativ nu. Fortsättning följer!

2007-05-18 @ 10:23:28
URL: http://watchkeeper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0