Lördag kväll och allt är lugnt...

Var och träffade ett gäng kompisar och åt middag med dom på partybåten Patricia nu ikväll. En av tjejerna i sällskapet får födelsedagsrabatt maten-halva-priset-för-alla där och med tanke på de dyra priserna de har där så blir det nästan billigt. Dock är det kanongod mat! Dessutom blir man mätt enbart på varmrätten, vilket andra restauranger verkar ha som regel att man inte ska bli, om man inte tar en femrätters middag.... Efterrätterna är utomjordiskt goda! Jordgubbsglassen med nån bärsås till var det iaf.
Eftersom jag nu går på receptbelagd medicin pga axeln så var det läsk som gällde och när den skutan blir fullproppad med sitt helgklientel i helgform så är det dags att fly... :-) Har man alkohol i sig så orkar man med att se och höra andra som har det i sig men fasen inte tvärtom.... Så vi flydde också, mätta och glada! Faktiskt en perfekt lördagkväll egentligen. Kul sällskap, bra mat, sjöutsikt från matbordet... Duger för mig! Kommer dessutom vakna pigg och inte pank imorgon.

Kommentarer
Postat av: JCG

Med rätt miljö/rätt folk omkring sig funkar det faktiskt med noll-alkohol.
Men hur många ggr har man tänkt hålla stilen, ta det lugnt, men hällt i sig för att stå ut, komma ner på de andras nivå?

2007-05-27 @ 18:52:39
URL: http://www.nogg.se/jcg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0