Ny ledare för (fd?) knegarpartiet.

Tufft av Mona att ta jobbet trots att hon inte var varken första- eller andrahandsfavoriten. Frågan är dessutom om inte fler hade velat se Bodström hellre som boss och då blir hon inte ens tredjehandsfavo... Fast där var det ju förbestämt att det "måste" bli en kvinna. Varför? Borde det inte vara så att som i det här fallet, populäritet, går före kön? Att ge folk jobb pga vilket kön de har trodde jag var något som inte skulle ske. Då borde det vara lika ok att nobba folk jobb pga kön...?
Jag tror nu iofs att Mona kommer göra ett bra jobb! Hon är gammal i gamet och rutinerad men man ska inte snacka om jämlikhet mellan bl a könen för att sedan låta just vilket kön man tillhör vara det avgörande och viktigaste i frågan.
Tycker jag....

Hoppas hon kan dra igång den förnyelsen som sossarna verkligen behöver.


Kommentarer
Postat av: JCG

Tyvärr verkar de inte ha lärt sig läxan, utan "promotar" ännu en arrogant & korkad f-n många avskyr.

& vad Bodbiträde Ström beträffar, kan nån sänka aset i Värtan.

Deras största förespråkare för kontrollsamhället.

2007-03-22 @ 09:10:30
URL: http://riffraff.blogg.se
Postat av: veronika

..jag tror det kan va bra att ha en kvinna som partiledare..men det är inget som säger att de skulle vara bättre än de manliga så...rättvisa ska det va..så vi får se och hoppas..:)

2007-03-22 @ 21:20:37
URL: http://akinovas.blogg.se
Postat av: Tommy

Precis. Det är inte dåligt att ha en kvinna som partiledare! Bara hon inte är vald till det enbart för att hon är just kvinna. Lika illa som att välja en man bara för att han är man.

2007-03-22 @ 22:02:35
URL: http://watchkeeper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0