Nordisk sport...

Fyll-dansken som kutade in på plan och försökte nita domaren: -"Jag ville bara prata med domaren." Vem tror han sig lura, idioten? Typ hela världen ser att han vevar igång direkt! Tjing för att slippa hans ånget när danskarna blir förklarade som förlorare med 0-3 när de hämtat upp just det till 3-3... Inget EM för Damnark pga hans agerande? Puh! Ta ifrån honom bälte och skosnöre om ni ska bura in honom i något mörkt och kallt danskt fängelse för vem orkar leva med en sån fyllegrej spökande resten av sitt liv?
Frågan är: Var fanns vakterna?? Facit: De tyckte domaren var så elak som blåste straff för Sverige så de ville att fyllot skulle nita domaren. Tror jag! Någon som sätter emot? Var hela Danmarks alla idioter samlade på ett och samma ställe den aftonen?

Finlands fotbolls-Lejon vann mot Belgien med 2-0. Matchen fick avbrytas i 7 minuter pga en uggla som bor i fotbollsarenan, satte sig på en av målribborna och var aggressiv mot alla som närmade sig. Nature calls! :-) Hur ball är inte den situationen?

The Flying Finn fick till slut vinna något stort mästerskap! The Mästerskap t.o.m!! Efter femton år i NHL och alltid i fel lag så blev det hans tur till slut. Jag menar, kapaciteten har ju funnits där från scratch: 76 MÅL i sin rookie-säsong i NHL!! När gjorde någon överhuvudtaget 76 baljor i NHL under en och samma säsong? Ska väl vara Gretzky eller Jagr eller så men knappast som rookies.... Well done, Selänne!!!
image29

Kommentarer
Postat av: JCG

Bara gäspar åt skiten, men njuter av att nu får grötkäftarna sitt ständiga kackel om fulla & bråkiga svenskar nerkört i halsen...

2007-06-07 @ 19:27:51
URL: http://www.nogg.se/jcg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0