Semester i siktet!

Nu har vi lagt planerna för vår semster i augusti. Första veckan ska vi åka en kryssning till Tallinn i Estland, två båtnätter och en heldag i staden. Ska bli kul! Lite variation från Åbo och Helsinki som annars brukar vara de vanliga landstigningsmålen på de längre Östersjön-kryssningarna. Hoppas vädret är bra också, Gamla stan i Tallinn ses nog bäst och med största trivseln i solsken! Den här resan blev faktiskt min födelsedagspresent till Inger nu när hon fyllde år i tisdags.
Veckan efter åker vi iväg till Gotland och ska bli där i en vecka. Inget cykel & tält-äventyr här inte utan vi ska bo på hotell och pensionat! Cykel lär det nog bli ändå då vi har planerat lite dagsutflykter inom cykelavstånd från där vi ska bo. Först blir det ett par dar i Visby med allt vad det innebär (myyycket historia där för mig att frossa i!) sen bär det av till Fårö, detta påpassligt över fredag till söndag då vi vill slippa Visbys värsta helgfylla men framför allt för att se lite natur och raukar! Sen tillbaks till Visby i ett par dar som avslutning. Tror den stan behöver lite mer tid för att hinna ses hyfsat!
Efter det blir det tre veckor på hemmaplan, helt oplanerad tid. Som riktig vilosemester ska vara... Fiskespöt ligger pyrt till då i alla fall! :-)

Gitarristen i bandet kom över en snabbis idag och gav mig ett videoklipp från spelningen på KGB. Nästan hela öppningslåten! Dunderkul att både se och höra!! Vi har ju hyfsat ös i vårat live-sound ändå, kanske? Önskar jag kunde lägga upp videon här på något sätt. Den är på 37mb. Någon som vet hur man gör?


image38

Kommentarer
Postat av: JCG

Soft.
Om videon: sån stor sak måste tankas upp till egen hemsida/domän eller nåt & sen länkas.
Testat YouTube? Där ligger ju hela låtar med alla möjliga, som finska eliten Korpiklaani & brittiska boogiegubbarna SQ.

2007-07-06 @ 11:49:18
URL: http://www.nogg.se/jcg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0