Malplacerade band...

Såg att min vapendragare JCG öppnade eld på sin blogg mot att tunggungbandet Status Quo lirade vid familjeutflykten Ulriksdals slott idag. Känns väl inte som rätt band på rätt ställe direkt... Det påminner om när jag och polaren Ludde var nångång på 80/90-talet och såg Living Colour på Gröna Lund! *rys* Visst, Grönan har haft stora musikhändelser på sin scen men... Ett band med hårda färgade New York-dudes som lirar funkig hårdrock (typ som om James Brown hade lirat hårdrock!!) i fullt dagsljus och blomsterrabatter vid scenkanten och karuseller runt omkring... Kändes hur fel som helst och publiken som borde varit nuts av det hårda svänget var mer som en tennispublik. Vilket bandet talade om just ordagrant också! Till slut fick de igång publiken på de två-tre sista låtarna men jag kan bara tänka mig vilket ös det hade varit direkt om de hade lirat i en mörk, rökig och trång rockklubb istället!
Undrar varför det bandet inte slog ordentligt egentligen? De lät väl lite väl finputsade på skiva (vinyl-lp!) men rockade rått live!

image48
Vart tog ni vägen?

Kommentarer
Postat av: JCG

Missat helt. Värt att kolla upp???

2007-07-14 @ 23:36:52
URL: http://www.nogg.se/jcg
Postat av: Tommy

Absolut! Ser att bandet tydligen existerar idag men vet inte om det är nån variant eller om det är originalmedlemmarna. Det var Mick Jagger som upptäckte dom och lirade även munspel på deras platta "Vivid". Den plattan var det enda de hade släppt när de kom till Grönan och lirade.

2007-07-15 @ 00:44:59
URL: http://watchkeeper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0