Skillnad på folk och folk?

Klippt från aftobladet.se:
"För arbetslösa blir reglerna allt strängare. Arbetssökande ska söka de jobb som arbetsförmedlingen anvisar och de arbetssökande ska stå till arbetsmarknadens förfogande. Arbetssökande måste vara beredda att söka jobb i hela landet från dag ett.
Men för före detta riksdagsledamöter ser reglerna helt annorlunda ut. De kan lyfta tiotusentals kronor i månaden i så kallad "inkomstgaranti" - utan krav på någon som helst motprestation.
TV 3:s Insider har talat med flera före detta riksdagsledamöter som lyfter över 30 000 skattekronor i månaden - men som inte vill söka nya jobb.
-Om jag enligt de regler som varit i riksdagen är berättigad till den här garantin, då är man dum om man går ut och jobbar och söker jobb, säger före detta riksdagsledamoten Maud Ekendahl (m), som får ut 33 665 kronor i månaden, till Insider."

Det är ju helt sinnesrubbat att de som varit med och genomfört de nya stränga reglerna med arbetslöshet inte omfattas själva av det!! Då är det ju lätt att vara tuff och arrogant nedlåtande som moderaten Maud Ekendahl bland andra...
Vilken cirkus....

Kommentarer
Postat av: Montana

Ar detta sanning???!! Fy fan...vidrigt - vilket javla svek mot folket!

Revolution mot "Alliansen" - there is no better time than now!!

2007-12-15 @ 16:09:20
Postat av: JCG

Allians & Sosse/kommunistmaffia = samma pack hela högen.
Undrar när nån vågar skapa ett parti som varken är vänster- eller högerfascister & som inte snällt joinar nåt av "blocken" när det går lite trögt...

2007-12-15 @ 19:10:01
URL: http://www.nogg.se/jcg
Postat av: Tommy

Det finns inget sådant parti. Man måste välja mellan pest eller kolera: ta dom i varje hand och kasta dom i golvet så de krossas och sen med pincett plocka upp och räkna hur många skärvor och smulor man gillar från respektive hög... Flest fragment vinner! Dom röstar man sen på. :-)

2007-12-15 @ 21:23:09
URL: http://watchkeeper.blogg.se
Postat av: JCG

...eller tar fram modell- & legobyggarskillsen från barndomen & bygga nåt nytt av de bästa skärvorna ;)

2007-12-16 @ 03:35:56
URL: http://www.nogg.se/jcg
Postat av: Tommy

Då passar den sammansättningen iaf en person. Kruxet är alla andra med rösträtt som sabbar genom att rösta på sina favvosar... Hm. Det måste nog till en gammal hederlig diktatur! ;oD

2007-12-16 @ 09:50:20
URL: http://watchkeeper.blogg.se
Postat av: Montana

Eller sa hyr vi in de lokala Narco-Trafficantes harifran Cancun trakten :)

Den senaste tillsatte sakerhetschefen holl sig levande i hela ca 4 timmar!

Han holl talet, skalade, minglade och sedan nar det skulle akas hem, sa var det 3 Humwees parkerade utanfor... Maskingevar och snubben va dod...

Skanker ni cash, sa snackar jag med "snubbarna" ;)

Kommer ga villt till, men jobbet blir gjort - garanterat inget kvar av varken, Alliansen, Sossarna, vanstern eller liknande :)

2007-12-19 @ 03:21:08
Postat av: Tommy

Den "politiken" känns ju lite... hm... radikal kanske? Vi glömmer det här med diktaturen. :-)

2007-12-20 @ 23:54:52
URL: http://watchkeeper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0