Coolness! :-)

Hmm. Ser att jag varit ganska gnällig de senaste inläggen här. Kanske dags att skriva lite positivt igen? I helgen ska vi gå och se den första filmen om Arn! Böckerna var grymt bra men det får man glömma nu så man inte blir besviken när man ser filmen. JM, som vi handlar lägenhet av, skickade friplåtar. Tackar!
En annan glädjande kommande aktivitet blir den omstartade bowlinghallen i Sickla! Jag och tjejen var där förra veckan och kikade in i förbifarten och fick en exklusiv rundvisning av en entusiastisk anställd. Det såg mycket bra ut! Nya fräscha banor med stora tydliga poängskärmar, restaurang med eldstad(!), sportlounge med enormosaurus storbilds-tv! Känns om om man lätt skulle kunna spendera en helkväll där!! Banbokning online på deras hemsida dessutom.

Kommentarer
Postat av: JCG

Var i Söderhallarnas biovaruhus (...) premiärdagen, höll faktiskt på att rycka 2 plåtar, tänkte bjuda Das Brorzon, men han segade så förbanna, missade bussar osv att en hel flock människor hann dyka upp ur tomma intet & sno åt sig alla restplåtar...

Ser fram emot rescension.

2007-12-27 @ 18:48:58
URL: http://reclaimyourlife.blogg.se/
Postat av: Tommy

U got it. Är brorson tebax i stan? :-)

2007-12-28 @ 10:49:49
URL: http://watchkeeper.blogg.se
Postat av: JCG

Var bara här typ 2,5 dagar över jul.

2007-12-28 @ 18:45:01
URL: http://reclaimyourlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0