By the way...

...svenska bandet Hardcore Superstar är ju sketbra! Den som tvivlar kan lyssna på Dreamin' in a casket. Oldschool rhokk!

...julklappen till mig själv (oss, rättare sagt) blev ett par nya påkostade hörlurar model Sennheiser HD 555! De gamla trotjänarna var nog spruckna och skrällde som attans och hade flagnat så mycket i öronmuffarna så det var ren och öppen skumgummi där och allt krut läckte ut. Så icke nu! Kristallklart ljud med helslutande öronprylar. Dessutom är dom nästan lite overkill för nuvarande datorns ljudkort så det kommer gå att krama ur dom ännu mer krut!! Me like! Nu är det kul att lyssna igenom all musik man har för att höra hur det egentligen ska låta! Man kan kräma på och slippa ofrivillig skrälldist på musiken.

...tipsgänget ska ha dubbel prisceremoni imorgon. Vi ska ses på Gröne Jägar'n! Klockan 14.30!! Känns som gamla tider... Bara det att man inte är 20 längre och inte har varit ute på puben sen jag minns inte när. Nåja, man ska väl klara av att stappla ut till en taxi hem om det krisar. ;-) Bra matcher lovar (förhoppningsvis) god underhållning på storbilden dessutom.

...vilket antiklimax julen är numera. Det laddas igång med pyntande och kampanjer i månader i förväg och sen är allt förbi helt plötsligt. Julafton och *poff* slut! Med tanke på allt ståhej innan så borde det firas i dagarna tre iallafall! Hur många har koll på exakt VAD det är vi EGENTLIGEN firar på julafton? Hehe! Vore kul att se en undersökning på typ 1000 pers på den frågan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0