Semester....

Så är det bara två timmar kvar av nattpass nr 2 av 3 i rad och sen är det semeeeeester!! Fördelen med att knega under den traditionella semestertiden är att alla andra har just semester så det är väldigt lugnt och stilla. Dock har det dåliga vädret och fullmånen(?) gjort att alla knäppskallarna har ringt på nätterna och även ett par nya stjärnor har börjat höra av sig...
Nackdelen är att nästan alla ens kollegor också har semester så man blir mer eller mindre inneboende på jobbet pga att vi är så få att gå runt på...
Nåja, snart kan man koppla bort allt sånt och slappna av. Slapparvecka först och veckan efter en minikryssning till Tallinn och veckan efter det blir det en veckolång tripp till Gotland! Nice!! Historiafanatikern Tommy ska frossa i allt som erbjuds där. Även den gotländska naturen kommer få visa upp sig! Så vi får hoppas att vädret har kramat ur de sista regndropparna ur himlen för ett bra tag framåt.
Den här natten har det inte blivit en enda film att glo på utan en häftig attack av skrivklåda ledde till en ny låttext! Bra det för den skrivkrampen som slog till och hindrade mig från att vara med i tidigare nämnda novelltävling var inte kul... Jag hade början klar och nerskriven, storyn i huvudet klar och slutet med den klassiska turn-overn klar i huvudet med men kunde bara inte få ner eländet på papperet! Frustrerande. Egentligen borde jag väl skriva ner den nu eftersom det kanske har lossnat? Hmmm.

Kommentarer
Postat av: Montana

Hehe, Pippo filmade i Juventus(och landslaget..), Inte i Milan:)
Det forsta Gennaro "Braveheart" Gattuso sa till Inzaghi nar han anlande fran Juve: "Inget mer filmande... Vi alla vet din daliga smak fran Hollywoods B-filmer" :)
Pato kommer att glansa - han gjorde narr av Poyol, Van Bronckhorst mfl som tidig 17-aring - inte illa pinkat mannen! :)
Skont med stundande semester??
Har e det varmebolja-Arne.... sa javla hett och som vanligt...narmare 80-90% fukt :S
Vi far borja planera snart infor nasta ar!! Vi ska iaf nattfiska i Puerto Morelos!! Ett maste!
Ta hand om dig och ha det bra pa "hemliga jobbet" ;)

2007-08-05 @ 19:29:24
Postat av: JCG

Låttext? Går sånt för sig? Fått intrycket av att er sångare är diktator vad gäller texter, han & ingen annan, punkt lixom. Fel uppfattning?

2007-08-05 @ 23:24:53
URL: http://www.nogg.se/jcg
Postat av: Montana

Jared "King of headers" Borgetti!! :)
Latt en av varldens bast anfallare pa huvet!
Nu torskade vi(som vanligt med sasongens forsta match...) med 2-0 :(
Nae, nu ska har snorklas i Laguna Nichupte!
Hors bro!

2007-08-06 @ 00:22:12
Postat av: Tommy

JCG
Nädå, det är han inte. Han gillar mina texter faktiskt. Det har dock blivit en liten invand rutin att Tobbe och jag gör melodierna och han gör texterna. Det är dock inget som är bestämt.

2007-08-06 @ 00:41:07
URL: http://watchkeeper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0