Musiknytt.

Förra helgen mixade vi ner sex låtar och har haft dom på remiss hos bandet i en vecka nu för att ta reda på vad som behöver fixas till. Soundet blir ju ganska annorlunda från när man hör det i studion till de egna stereomaskinerna eller datorerna. Om drygt två veckor ska vi tillbaka och rätta till det vi hittat på det vi har nästan klart och ge oss på resterande material. Det blir något att hugga tag i...
Vi repar järnet med Artur för att bli klara för livegig så fort som möjligt! Jag har lyckats nosa rätt på en spelning i Fryshuset men vi får nog avvakta ett tag till innan vi kan boka upp oss dit. Vi jagar mer reptid där vi repar nu och vi ska testa repa hemma hos trummisen, fast med hörlurar genom en mixer där alla är inkopplade. Kan speeda på processen lite, hoppas vi.
Så, leta fram öronpluggarna för snart ger vi oss ut på scenen igen! Förhoppningsvis hinner vi lira lite mer live den här gången innan någon hoppar av.... Lite kämpigt att få börja om flera gånger. Nä, positiva tankar nu!! Ingen hoppar av!
På tisdag är det resa igen! Denna gång bär det av till Gotland i en vecka. Nice.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0