Urk...

Tänk att de inte ens förnekar sig själva när de låtsas vara knegargudar, våra kära moderater. Att utse någon som har tur och kan arbeta trots sjukdom, till bästa arbetaren....
Skam över alla andra som är sjuka och inte kan arbeta! Skuldkänslor och örfilar till er!
Mvh: Moderaternas jury i tävlingen Sveriges Bästa Arbetare (fritt tolkat av mig.)

Kommentarer
Postat av: JCG

Jag hävdar, nu som då, att medelklasspartiet Sossarna troligen hade vunnit om de städat i sina led, kickat alla nollor innan valet & visat att de gjort rent hus med översittare som brukspatron Persson & diverse arroganta skattefifflare & annat löst pack. Ty detta val handlade till hälften om "bli av med Persson för i h-e" & till hälften att äckligt sluge Reinfeldt utnyttjade (likt en viss Adolf H) den så kallade arbetarklassens åsikter & fördomar. Med det menar jag att han spelade på den alltför vanliga inställningen/inbillningen att man ska vara stolt över att ha knäckt både psyke & kropp under 50 år på samma skitkneg som både ens far & farfar sabbade sig själva på, & sjuklingar, bidragstagare & andra kan dra åt h-e. DEN fett icke-solidariska inställningen har Sossarna sakta byggt upp & kapitalisthögern visste vilka knappar de skulle trycka på hos "hederliga knegare som tycker man ska göra rätt för sig".

& angående FP säger jag, nu som då, att dessa fjollor har retat upp "liberaler" runtom i både Sverige & världen, som undrar vad f-n de sysslar med.

Glöm heller inte att FP var de som drev fram mellanölsförbudet en gång i tiden, raka motsatsen till liberalism.

Fuck 'em all.

2007-04-11 @ 19:09:33
URL: http://riffraff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0