Tiggare och tiggare?

Moderaterna vill förbjuda tiggandet i stan, läste jag. Känner mig lite kluven i frågan... Alla de eländiga gummor, barn, gubbar mm som verkar komma från världens (eller iaf europas) avlägsnaste och fattigaste hörn- hur kan de befinna sig i tunnelbanan i STOCKHOLM och tigga?? Det står ju oftast på deras skrivna skyltar (på svenska!) att de bor i det och det landet och har enorma familjer mm. Hur har de haft råd att resa hit? Känns lite väl organiserat... Tycker jag. Deras cash går nog inte enbart till de själva! Sen de unga männen som glider omkring i märkeskläder och tigger... No further comments. Tyvärr har ju de här sabbat marknaden för de "riktiga" tiggarna som verkligen är i desperat nöd och ensamma.
Ifall det blir en lagstiftning mot tiggandet så får väl de sistnämnda "tacka" de andra för kaffet... Vem vill sponsra organiserade ligor eller folk som inte är i nöd? Att spela på folks medkänsla för utsatta som är i nöd är så jävla ruttet! Synd att oskyldiga drabbas... Som vanligt!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Så jävla lamt.
Det är faktiskt synd om de RIKTIGA tiggarna.

2007-04-22 @ 18:19:55
URL: http://svartkajal.blogg.se
Postat av: veronika

ja som sagt.. vissa av de som tigger är ju väldigt täta egentligen..därför det är svårt stt veta vilka som verkligen är i nöd..vi har några här som har miljoner men tigger gör de ändå...hmf

2007-04-22 @ 19:18:52
URL: http://akinovas.blogg.se
Postat av: JCG

Har åxå undrat hur f-n tiggare kan ha rätt schyssta kläder & åka pendel/T-bana. Trist att dessa con artists förstör för de riktiga utslagna, ensamma & fattiga, som finns & som Östermalmskärringarna inte kan förbjuda hur mycket de än vill.

2007-04-22 @ 23:59:24
URL: http://riffraff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0