See no evil, hear no evil...

Trots att ett flertal av Folkpartiets (vilket folks parti är de egentligen?) partiledning är står inför domstol just nu så står fortfarande inte ett knyst om detta på deras hemsida. Nonchalans? Arrogans? Lägga-locket-på-och-låtsas-som-om-inget-hänt-taktiken brukar ju funka....inte! Tänk att just det här partiet har tre ministrar som styr Sverige nu. Jag ryser!

Jag har med stor spänning väntat på vem som skulle vinna Moderaternas "Sveriges bästa arbetare"! Denna överklass-fason-stinkande tävling som ironiskt nog bara för tankarna till stalinismens Sovjet när den var som allra rödast. Där restes ju statyer över bästa arbetarna så de andra, lite mer lågpresterande, skulle få en morot att jobba hårdare för och se avundsjukt hur ära och berömmelse föll över den sanna sovjetarbetaren som aldrig klagade över dålig arbetsmiljö eller dålig lön. Hu!
Tänk att man kan klampa så mycket i klaveret när man ska leka arbetarparti.... Ungefär som när man var tonåring och ens pinsamma morsa klampar in på ens rum när man har kompisarna där och hon försöker vara 'hip' eller 'inne'.... Ridååå. Ska kollas upp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0