Krutröken skingras....

Årets första derby gick till gnagarna tyvärr... Nåja, det var väl deras tur då. De sex senaste derbyna mot bajen har ju alltid slutat oavgjort eller bajenvinst, så this one is on the house. Men låt det inte bli en vana! (Råsundaspöket får gärna vila i frid.)
Tack för underhållningen iaf, båda lagen! Kändes som om vilket lag som helst kunde vinna hela matchen och det var spännande hela tiden. Mer kamp än skönspel som vanligt när det är Stockholmsderby! Gnagets Figuireido (eller nåt) var lika jobbigt farlig som ful med sina vassa armbåga. Samma sak med bajens Bad Boy Eguren, vet inte hur många gånger han låg däckad efter smällar i huvudet men inte heller hur många han delade ut... :-)

Desto värre med gnagetklacken där någon kastade något hårt som träffade Zengin när han skulle slå en hörna. Så jävla kefft! Att inte ens kunna slå en hörna vid motståndarklacken är bara ruttet!!
Fet böteslapp till gnaget som tack för kaffet. Fina "fans" 1...
Samma sak med puckona som eldade en bengal i bajenklacken!
Fet böteslapp till bajen som tack för kaffet. Fina "fans" 2...
Jag gillar visserligen bengaler i samband med fotbollsfester men då under kontrollerade former. Det var väl förra eller förrförra säsongen som en tonårstjej i bajenklacken fick föras till sjukhus med svåra brännskador på kroppen pga något blöjpucko inte kunde elda en bengalisk eld säkert? Elda gärna men inte mitt i en folkmassa!

Kul att se nya anfallaren i bajen, amerikanen Charlie Davies också! Vindsnabb och lite showig!! Minns med ett leende hans konstspark i andra halvlek som skulle varit ett världsmål om den gått in. Kan bli gryyymt bra, han är ju bara 20 bast! Lite målhungrigare och mer fajt på bollarna i straffområdet så kommer det rassla i nätet. Lovar! Petter fick hoppa in på slutet också men hann inte göra någon skillnad i spelet på den korta tiden.
Oh well, förlust idag men solen går upp imorgon med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0